Ειδησεογραφικό site

Παρών και σε Βενιζέλο αλλά και σε Παπανδρέου ο Απ.Κακλαμάνης

29

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, που δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές, παρευρέθηκε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ευ. Βενιζέλο, όσο και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπό τον Γ.Παπανδρέου.

Συνεπής στη γραμμή της ενότητας και της πρόσκλησης στους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια επιθυμούν, χωρίς αντιπαραθέσεις, ο Απόστολος Κακλαμάνης παρευρέθηκε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Ευ. Βενιζέλο, όσο και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υπό τον Γ.Παπανδρέου.

Στην ανακοίνωσή του, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός, βουλευτής και επί πολλά έτη πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ακόμα:

«Σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη που αποφάσισαν να αγωνιστούν για την επανασυσπείρωση της παράταξης, καλούν και τις δυο πλευρές να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, στη βάση αρχών και με δημοκρατικές διαδικασίες.

» Άμεσο στόχο όλων πρέπει να αποτελέσει η εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και των κινδύνων που απειλούν τη χώρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέτωπό της, με εθνική ενότητα και ομοψυχία των πατριωτικών, κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της πατρίδας.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.