Ειδησεογραφικό site

Παράσταση πολιτικής αγωγής και άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου ζήτησε ο Χαϊκάλης

29

Κατάθεση στον Εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας από τον Γ. Αποστολόπουλο.

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλης.

Ο κ. Χαϊκάλης συνοδευόταν από τη δικηγόρο και σύζυγο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ κ. Έλενα Τζούλη, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο βουελυτής δήλωσε ενώπιον του εισαγγελέα, παράσταση πολιτικής αγωγής, για την ηθική βλάβη που υπέστη από την υπόθεση, καθώς και ότι ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο που επικοινωνούσε με τον βουλευτή το επίμαχο διάστημα.

«Από τις έξι Δεκεμβρίου η εισαγγελία Εφετών γνώριζε το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου και δεν έκανε τίποτα». Αυτό ανέφερε αποχωρώντας σήμερα από το Εφετείο η κυρία Έλενα Τζούλη, σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου και δικηγόρος. Η κυρία Τζούλη συνόδευσε σήμερα στον εισαγγελέα τον κ. Παύλο Χαϊκάλη που κλήθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά. Η κυρία Τζούλη όπως ανέφερε δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική βλάβη από κακουργηματική απόπειρα εκβίασης που διέπραξε ο κ. Αποστολόπουλος.

Η κ. Τζούλη και ο βουλευτής χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου προφάσεις εν αμαρτίαις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.