Ειδησεογραφικό site

Παπαγεωργόπουλος: «Δεν θα πουν στον Σαμαρά πώς με έβαλαν στη φυλακή»

41

Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, έστειλε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως και την παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην πόλη.

«Είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει: «Τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος;». Τι κάνει ο επί 12ετία δήμαρχος της πόλης; Ασφαλώς θα του πουν ότι είμαι στη φυλακή, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα του πουν πώς με έβαλαν στη φυλακή», αναφέρει ο κ.Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την αθωότητα του.

Στην επιστολή του, μετά την 12ετή κάθειρξη που του επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο τέως δήμαρχος επαναλαμβάνει πως ήταν το «εξιλαστήριο θύμα».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υπογραμμίζει, μάλιστα, πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για «μια νέα δίκη, που αυτή τη φορά πιστεύω να είναι μια δίκαιη δίκη. Μια δίκη χωρίς σκοπιμότητες. Μια δίκη που θα αποδείξει με πόση ανιδιοτέλεια υπηρέτησα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επί 12 συνεχή χρόνια τους συμπολίτες μου και τον τόπο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.