Ειδησεογραφικό site

Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος αλλά παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές

37

 

Δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Γιάννης Πανούσης στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως παραμένει ωστόσο στη διάθεση του κ. Τσίπρα σε περίπτωση που θέλει να τον τοποθετήσει και πάλι σε υπουργικό θώκο.

«Εγω επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα, γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός
και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε ο κ. Πανούσης και ξεκαθάρισε: «Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές».

Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος «δεν
έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί».

«Είμαι στη διάθεση της πολιτείας, παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και
εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής» τόνισε ο κ. Πανούσης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μαζί με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλη Κορκίδη παρουσίασαν το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στη διεθνή έκθεση Θεσαλονίκης, στο όποιο η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα προβάλλει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe  για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.