Ειδησεογραφικό site

Πάνος Καμμένος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Δεν θα γίνουμε η πατερίτσα κανενός»

37

«Λυπάμαι που ο Κώστας Καραμανλής, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που έχει ανατρέψει την δική του πολιτική» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, επανέλαβε ωστόσο, την πάγια άποψή του ότι «Ο Κώστας Καραμανλής παραμένει εθνικό κεφάλαιο».

Αναφορικά με την συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως η συνεργασία τους : «Θα εξαρτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές στις οποίες δεν υποχωρούμε, όπως τα εθνικά και γεωπολιτικά θέματα», ανέφερε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε : «Εμείς δεν είμαστε ένα κόμμα όπως η ΔΗΜΑΡ και το ΛΑΟΣ. Δεν θα αποτελέσουμε την πατερίτσα κανενός».

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να βοηθήσουν στην παραμονή στην εξουσία αυτής της κυβέρνησης που έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό».

Σχολιάζοντας μάλιστα πληροφορίες πως κατά το γεύμα των κ.κ.Σαμαρά και Καραμανλή ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό τη συμβολή του στην προσέγγιση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για απέλπιδες προσπάθειες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πήγε τζάμπα το γεύμα που πρόσφερε ο Σαμαράς στον Καραμανλή».

Πρόσθεσε πως ο κ. Σαμαράς αναζητά συνενόχους και όχι συνεργάτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.