Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: «Τσογλάνια και αληταράδες στο Πανεπιστήμιο!» – «Αναρχικοί της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλήτες, έπρεπε να ήταν στη φυλακή»

49

Σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

Χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις όπως αλήτες, τσογλάνια, αληταράδες για τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ…

Αναλυτικά επισήμανε τα εξής: «Δεν είδατε τι έπαθε ο πρύτανης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δικαιολογούσαν λίγες μέρες πριν αυτήν την αλητεία που είχε μπει στην Πρυτανεία; Πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στη Νομική ή στη Φιλοσοφική και πόσο είναι το ποσοστό που αντιπροσωπεύετε; Ποιοι είστε; Τσογλάνια του δρόμου είστε, αληταράδες! Αναρχικοί και διάφοροι εκπρόσωποι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που μπήκαν μέσα, διέκοψαν τη συνεδρίαση, επιτέθηκαν στον Πρύτανη και τον εμπόδιζαν να βγει κιόλας. Αν δεν είναι τσογλάνια, είναι εγκληματίες! Θα έπρεπε να είναι φυλακή αυτοί! Πήγαν να ανοίξουν την πόρτα (τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) για να μπουν μέσα οι μπαχαλάκηδες και μετά βγήκαν να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά τους. Δεν πρέπει να φέρονται έτσι οι βουλευτές, να εισβάλλουν στο πανεπιστήμιο με αυτούς τους αλήτες».

Και κατέληξε: «Ξέρετε πόσο μας έχουν κοστίσει, τόσον καιρό, αυτοί οι αληταράδες που κλέβουν και σπάνε το πανεπιστήμιο; Τα ίδια θέλουν να κάνουν τώρα και στα σχολεία, διότι είναι τα μόνα μέτωπα όπου υπάρχουν άνθρωποι χωρίς συνείδηση και ευθύνη και τους δίνουν την ελάχιστη βάση στην οποία μπορούν να πατήσουν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.