Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: Το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

43

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» συνδέοντας την αξιωματική αντιπολίτευση με το «σάπιο» και «διεφθαρμένο» κομμάτι του παλιού ΠΑΣΟΚ.

«Το μισό ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, η κοινοβουλευτική του ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην πασοκτζήδες, ό,τι άχρηστο και σάπιο ή διεφθαρμένο υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ. Και όλοι αυτοί, λέει, θα έρθουν τώρα να σώσουν την Ελλάδα και να πουν ότι δεν θα κάνουν αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάτι άλλο. Μόνο που δεν μας το έχουν πει αυτό», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση του συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών καθώς και για την παροχή στήριξης στην τρομοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα που στηρίζεται στην αμετροέπεια, στην περιφρόνηση του Συντάγματος και των βασικών κανόνων που διέπουν την Πολιτεία. Θα πάψει να υποστηρίζει την τρομοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ένα κόμμα που υποστηρίζει την τρομοκρατία! Δεν θα γίνει λοιπόν κυβέρνηση, δεν θα βρει σύμμαχο και δεν μπορεί να αποκτήσει και το μόνο που θα κάνει είναι να καταστρέψει τη χώρα και αυτό δεν θα το κάνει το βράδυ των εκλογών», προσέθεσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.