Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: «Να πάρουμε ούζα και μεζέδες και να πάμε στο Πανεπιστήμιο να κάνουμε πικ νικ»

37

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την εισβολή των βουλευτών του κόμματος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι δε μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει όποτε θέλει στα Ιδρύματα: «Είναι γνωστές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι έτσι να πάμε να πάρουμε μεζέδες και ούζα από κανένα μεζεδοπωλείο και να πάμε στο Πανεπιστήμιο να κάνουμε πικ νικ στην αυλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και σε ένα παλιότερο περιστατικό για να δείξει, όπως είπε ο ίδιος το ποιον και την «καταγωγή» όσων είναι ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν ήμουν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είχα πάει στο Παρίσι για να κάνω έκπληξη στον φίλο μου Κώστα Γαβρά, προς τιμήν του οποίου γινόταν εκδήλωση. Κάποιοι τραμπούκοι που ήταν εκεί άρχισαν να με βρίζουν, η εκδήλωση ακυρώθηκε και πήγα για φαγητό με τον Γαβρά. Μαζί μας ήταν και κάποιος που ήξερε αυτούς τους έξι εφτά που με έβριζαν και μου είπε ότι ήταν γόνοι οικογενειών με εκατοντάδες εκατομμύρια. Μεγαλοπλουσιόπαιδα που το έπαιζαν επαναστάτες. Ένας μάλιστα ήταν παιδί μεγαλοεργολάβου από τη Θεσσαλονίκη που έχει ταλαιπωρήσει πολύ το Δημόσιο. Αυτά δείχνουν ότι η διαφθορά βρίσκεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όσον αφορά στην κ. Φωτίου και αυτά που υποστηρίζει, έχω να πω ότι ο Μαζιώτης βγήκε και είπε ότι δεν τον άφησαν να μιλήσει σε δημόσια πολιτική εκδήλωση στο Πολυτεχνείο που διοργάνωσαν σύντροφοι και συντρόφισσες. Αποκαλεί τους Συριζαίους συντρόφους και συντρόφισσες. Αυτούς υποστηρίζει η κ. Φωτίου. Τους τρομοκράτες και τους δολοφόνους. Αυτά θέλει να γίνονται μέσα στα πανεπιστήμια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.