Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος για τον υπ. Παιδείας: Είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός

42

Σκληρή επίθεση κατά του υπ. Παιδείας  Αριστείδη Μπαλτά, με αφορμή τις αποφάσεις του για την αριστεία και τις αλλαγές που προωθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ,  Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Ο πραγματικός αριστερός θέλει την αριστεία. Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου… Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα… εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», σημείωσε.

«Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν κόστισα παρά μόνο τα ρούχα μου και τα τροφεία μου, δεν κόστισα μια δραχμή στους γονείς μου», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης σημείωσε: «Το κράτος άρχισε ήδη να μην πληρώνει θα φτάσουμε τέλη Μαρτίου, που το κράτος δεν θα μπορεί όντως να πληρώσει και ‘τότε θα γίνει το ‘έλα να δεις’», ενώ προειδοποίησε ότι «Οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές (…) μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή, θα πρόκειται για ιστορική καταστροφή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.