Ειδησεογραφικό site

Ο Peter Brook στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

52

Ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους σκηνοθέτες των ημερών μας, ο Βρετανός Πίτερ Μπρουκ (Peter Brook) παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με την Αττική Πολιτιστική Εταιρία και για έξι μόνο παραστάσεις, το έργο του «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε δική του σκηνοθεσία και της Marie-Hélène Estienne.

ο Βρετανός Πίτερ Μπρουκ (Peter Brook) παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με την Αττική Πολιτιστική Εταιρία και για έξι μόνο παραστάσεις, το έργο του «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων».

Πρωταγωνιστούν η ελληνικής καταγωγής βραβευμένη ηθοποιός Kathryn Hunter και οι Marcello Magni και Jared MacNeill.

Στην «Κοιλάδα των εκπλήξεων», ο Peter Brook, εξερευνά τις εντυπωσιακές εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο κάτω από ένα διαφορετικό φώς. Θέμα του οι άγνωστες πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Περιδιαβαίνοντας τα όρη και τις πεδιάδες της ύπαρξης μας, με σταθμό την έκπληξη και τον εντυπωσιασμό, ο Brook, συνεχίζει και συμπληρώνει το θέμα που ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Το ταξίδι στο Θέατρο που αντιγράφει την ζωή. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα.! Το κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική γεύση! και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία! Το καινούργιο έργο του Peter Brook είναι ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Peter Brook – Marie-Hélène Estienne

Φωτισμοί: Philippe Vialatte

Σκηνικός χώρος: Arthur Franc

Κοστούμια: Alice François

Με τους: Kathryn Hunter, Marcello Magni, Jared McNeill

Ζωντανή μουσική Raphël Chambouvet και Toshi Tsuchitori

Η «Κοιλάδα των εκπλήξεων» είναι μία συμπαραγωγή της Αττικής Πολιτιστικής Εταιρείας, Ελλάδα, Bouffes du Nοrd Γαλλία, Holland Festival, Young Vic Λονδίνο, Theatre for a New Audience, New York, κλπ Στα Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς.

Ημερομηνία: 2/12 – 21:00, 3/12 – 21:00, 
4/12 – 21:00 , 5/12 – 21:00, 6/12 – 17.30 και 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη: 40€, Α Ζώνη: 30€, Β Ζώνη: 23€. Εκπτωτικά εισιτήρια σε Α και Β Ζώνη: Φοιτητικό: 15€, Ανέργων: 15€, ΑΜΕΑ: 15€. Προπώληση: Ταμεία Θεάτρου, 210 4143310. Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, τηλεφωνικά: 2107234567. Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online, παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του θεάτρου, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και νωρίτερα από την ημέρα της παράστασης είτε στα ταμεία του Θεάτρου, είτε στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου).

Επιπλέον πληροφορίες: www.dithepi.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.