Ειδησεογραφικό site

Ο σεΐχης του Κατάρ Al-Thani επενδύει στην ελληνική τεχνολογία

50

H εταιρία KM CO Ltd, συμφερόντων του σεΐχη από το Κατάρ Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani αύξησε τη συμμετοχή της σε 5,1% του μετοχικού κεφαλαίου της MLS και πλέον γίνεται βασικός μέτοχος. Επίσης, θα εκπροσωπηθεί με θέση και στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Η προ 18 μηνών αρχική επένδυση προφανώς και θεωρήθηκε επιτυχής και πλέον KM CO, πέραν της επένδυσης στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜLS, προτίθεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρίας στις αγορές του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής με κοινή απόφαση και στρατηγική των επιτελείων των δυο εταιριών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συγκαταλεγόμαστε στους βασικούς μετόχους της MLS. Σκοπεύουμε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να υλοποιήσουμε μαζί τα επενδυτικά μας σχέδια», δήλωσε ο Al-Thani.

«Καλωσορίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani στους βασικούς μετόχους της MLS και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Η συμμετοχή του ως βασικός μέτοχος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην εταιρία μας αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα», σχολίασε ο κ. Γιάννης Καματάκης CEO της MLS.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.