Ειδησεογραφικό site

Ο Σγουρός απαντά στη Δούρου που θέλει γραφείο στην Περιφέρεια: “Ο tempora, o mores”

48

Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του πρώην Περιφερειάρχη και της νεοεκλεγμένης Ρένας Δούρου με αφορμή αυτή τη φορά αίτημα της τελευταίας για παραχώρηση χώρου γραφείων στην περιφέρεια για να μπορεί να προετοιμαστεί για την ανάληψη των καθηκόντων της (από 1ης Σεπτεμβρίου).

Απαντώντας στην επιστολή της Ρένας Δούρου με την οποία αιτείται παραχώρηση διαθέσιμου χώρου στα γραφεία της περιφέρειας ώστε να προετοιμαστεί για την ανάληψη των καθηκόντων της την 1η Σεπτεμβρίου, ο Γ. Σγουρός την παρέπεμψε σε αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, τονίζοντας ότι μπορεί να πάρει ακόμα και τη δική του καρέκλα, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που επιλέγει η νεοεκλεγμένη Περιφερειάρχης να χειριστεί το ζήτημα δίνοντας τόση έκταση σε θέμα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει τόσο μεγάλο αντικείμενο συζήτησης, χωρίς να διστάσει να εξαπολύσει έμμεσα μεν επίθεση κατά του ήθους της νέας Περιφερειάρχου καθώς έκλεισε την απαντητική του επιστολή με τη φράση του Κικέρωνα “O tempora, o mores…”(μτφ. “Ω καιροί, ω ήθη!”).

Ακολουθεί η επιστολή του Γιάννη Σγουρού

Σε απάντηση της από 22-7-2014 επιστολή σας για την παραχώρηση χώρου στην Περιφέρεια Αττικής, σας ενημερώνω πως στο συνδυασμό σας (όπως και σε όλες τις παρατάξεις) έχουν ήδη παραχωρηθεί από το 2011, πλήρως εξοπλισμένα γραφεία, στον τέταρτο (4ο ) όροφο του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου τους και την εξυπηρέτηση
των αναγκών τους.

Εξ όσων γνωρίζω, τα γραφεία σας αυτά, δεν τα επισκέπτεται τακτικά κανείς από τους αιρετούς του συνδυασμού σας, πλην δύο (2) υπαλλήλων που έχουν διατεθεί στην παράταξή σας. Παρόλα αυτά, και εφόσον το κρίνετε σκόπιμο, μπορώ να σας παραχωρήσω άμεσα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου και το δικό μου γραφείο που στεγάζεται στον έβδομο (7ο) όροφο του ίδιου κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εξυπηρέτησή σας.

Καλοπροαίρετα πάντως, παρατηρώ ότι, σε κανέναν από τους τριακόσιους είκοσι πέντε (325) Δήμους και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, η άτυπη αυτή διαδικασία ενημέρωσης, που δεν προβλέπεται πουθενά στη νομοθεσία, δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης τέτοιας έκτασης από κανέναν νεοεκλεγέντα αιρετό, πουθενά δεν έχει απασχολήσει τόσο τη δημόσια ζωή και φυσικά, πουθενά αλλού δεν έχει γίνει αντικείμενο τόσων επιστολών, συνεντεύξεων και δηλώσεων, πλην της Περιφέρειας Αττικής. O tempora, o mores….

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.