Ειδησεογραφικό site

Ο προφυλακτήρας έκρυβε πάνω από δέκα κιλά χασίς

44

Αν για κάποιο λόγο τράκαρε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί στη Θεσπρωτία, θα πλημμύριζε… χασίς ο δρόμος! Μπορεί να μην έπαθαν ατύχημα, έπεσαν όμως στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που βρήκαν την κρύπτη των ναρκωτικών χάρη στον εκπαιδευμένο σκύλο τους.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας- Σαγιάδας και ο σκύλος ανιχνευτής ανέλαβε δράση. Πολύ σύντομα, ανακάλυψε ότι στον πίσω προφυλακτήρα υπήρχε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που, μόλις άνοιξαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε μέσα 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 488 γραμμαρίων.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 31 χρόνων συνελήφθησαν και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε μαζί με τα δύο κινητά τους ως μέσα μεταφοράς και συνεννόησης για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο ένας κατηγορείται και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.