Ειδησεογραφικό site

Ο Ντογιάκος ερευνά τη διαρροή στο διαδίκτυο του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη

27

Εντολή στον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη να ερευνήσει την υπόθεση διαρροής του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη στο διαδίκτυο έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.

Με την έρευνα αυτή ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί κατά πόσο διαπράχθηκε το ποινικό αδίκημα της αναπαραγωγής του επίμαχου βίντεο από Μέσα Ενημέρωσης καθώς το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό θεωρείται προϊόν υποκλοπής και άρα η αναμετάδοσή του είναι ποινικώς κολάσιμη.

Οι πρώτες εικόνες από το DVD Χαϊκάλη στο οποίο, σύμφωνα με το βουλευτή των ΑΝΕΛ, του γίνεται πρόταση να χρηματιστεί προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είχαν δει το φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος όπου και ανακοίνωσε ότι αντίγραφα του DVD στέλνονται στη Βουλή και το υπουργείο Δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παρέλαβαν το DVD και το απέστειλαν στην εισαγγελία ως παράνομο προϊόν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.