Ειδησεογραφικό site

Ο Μουρίνιο έδιωξε την γοητευτική γιατρό της Τσέλσι

29

 

Εκτός γηπέδου και αποκλεισμένη από τον πάγκο θα είναι από εδώ και πέρα η γοητευτική γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο. Ο προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έγινε έξαλλος με την 41χρονη γιατρό, όταν το περασμένο Σάββατο, στον πρώτο αγώνα της Premier League με την Σουόνσι, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τα τελευταία λεπτά του αγώνα για να βοηθήσει τον τραυματισμένο Βέλγο ποδοσφαιριστή Εντέν Αζάρ.

Ο Μουρίνιο  εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα του αγώνα που ήταν ισοπαλία (2-2), αλλά και επειδή είχε μείνει μόνο με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ξέσπασε εναντίον της Εύας Καρνέιρο και με δηλώσεις του αργότερα στο Sky Sports ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας του.

Ο προπονητής της Τσέλσι εξοργίστηκε με την γιατρό της ομάδας του, επειδή σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο παίκτης που δέχεται ιατρική φροντίδα θα πρέπει να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο και να εισέρχεται σε αυτόν ξανά μόνο μετά από άδεια του διαιτητή σε κάποια διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πορτογάλου προπονητή η Εύα Καρνέιρο, που έχει γεννηθεί στο Γιβραλτάρ, θα εξακολουθήσει να παραμένει πρώτη γιατρός στην ομάδα της Τσέλσι, αλλά δεν θα παραβρίσκεται στις προπονήσεις, δεν θα κάθεται στον πάγκο κατά την  διάρκεια των αγώνων ούτε θα συνοδεύει τους ποδοσφαιριστές κατά την διαμονή τους σε ξενοδοχεία.

Η όμορφη 41χρονη γιατρός της Τσέλσι θα εξακολουθήσει να εργάζεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Cobham, στο Surrey, κάτι που όπως τα γεγονότα δείχνουν αποδεικνύει διαφοροποίηση των καθηκόντων της.

Η ίδια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αποδέχεται τον υποβιβασμό της, αλλά με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook έγραψε σχετικά με το θέμα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αναπάντεχη υποστήριξη. Πραγματικά το έχω εκτιμήσει πάρα πολύ».

Η Εύα Καρνέιρο προσελήφθη ως αναπληρωματική γιατρός στην Τσέλσι το 2009, αλλά το 2011 ο Αντρέ Βίλας Μπόα την αναβάθμισε σε πρώτη γιατρό της ομάδας.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.