Ειδησεογραφικό site

Ο Μιχελογιαννάκης «ποντάρει» στη Ζωή: Δεν θα αφήσει να έρθουν στη Βουλή τέτοια μέτρα

28

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με παρέμβαση του στο «Πρωινό ΑΝΤ1», τονίζοντας με έμφαση ότι πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση είναι εγκλήματα και προεξοφλώντας ότι δεν πρόκειται να περάσουν από τη Βουλή.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης σχολίασε ένα προς ένα τα προτεινόμενα μέτρα και παρά το γεγονός ότι βρήκε κάποιες θετικές εξελίξεις στη «διάσωση» κάποιων κόκκινων γραμμών, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός σε μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως είναι τα τρόφιμα και τα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οι έμμεσες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που ουσιαστικά αφαιρούν δύο μισθούς τον χρόνο από κάθε εργαζόμενο.

Ο κ. Μιχελογιάννακης έκανε και μια παρατήρηση που έχει ουσιαστική σημασία για τη συνέχεια. Υπενθύμισε ότι στηρίζει την κυρία Κωνσταντοπούλου και είναι σίγουρος ότι η πρόεδρος της Βουλής δεν πρόκειται να επιτρέψει να περάσουν από τη Βουλή τα μέτρα σε ένα νόμο σε ένα άρθρο, ακολουθώντας τακτικές προηγουμένων κυβερνήσεων τις οποίες το κόμμα του καταδίκαζε ως αντιπολίτευση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.