Ειδησεογραφικό site

Ο Μαζιώτης ζητάει να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

37

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί απάντηση στο αίτημα του Νίκου Μαζιώτη για άμεση μεταγωγή του από τις φυλακές των Διαβατών, όπου και βρίσκεται από το καλοκαίρι, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η συνήγορος υπεράσπισής του κ. Δάφνη Βαγιανού σημειώνει ότι υπήρξε μία σημαντική καθυστέρηση ως προς το αίτημα που έγινε καθώς μεσολάβησε καλοκαίρι και βέβαια ο φάκελός του ανέβηκε στα Διαβατά.

«Θέλει διακαώς, όπως μου είπε και μου λέει στο πλαίσιο της καθημερινής επικοινωνίας που έχουμε, να γίνει η μεταγωγή του στην Αθήνα για δύο πολύ βασικούς λόγους. Αφενός για να μπορεί να έχει άμεση επαφή με τους συνηγόρους υπεράσπισής του, εμένα και τον κ. Σπύρο Φυτράκη ενόψει της ανάκρισής του, και βέβαια αφετέρου διότι θέλει να υπάρχει και πρόσβαση και παρακολούθηση από τους γιατρούς που το χειρούργησαν γιατί ανησυχεί για την αποκατάσταση του χεριού του. Το βασικό είναι ότι όλη ατή η αναμονή φτάνει στο τέλος της αφού μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μία απάντηση είτε θετική είτε αρνητική στο αίτημα που κάναμε», ανέφερε η κυρία Βαγιανού.

Η κ. Βαγιανού πρόσθεσε πως προσπαθεί να είναι έστω και με τον τρόπο αυτό δηλαδή την τηλεφωνική επικοινωνία στο πλευρό του, όχι μόνο επειδή είναι δικηγόρος του αλλά και επειδή χειρίζεται για περίπου 20 χρόνια τώρα όλες του τις υποθέσεις.

«Είναι λογικό φαντάζομαι να καταλαβαίνετε ότι πλέον υπάρχει και μία προσωπική σχέση το γνωρίζω τόσα χρόνια είναι ανθρώπινο», είπε με νόημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.