Ειδησεογραφικό site

Ο Λοβέρδος θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει τη συμφωνία

27

Τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις αναφέρθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρεας Λοβερδος, ο οποίος εμφανίστηκε ανήσυχος.

Μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο θέατρο Ακροπόλ εκτίμησε οτι η χώρα βρίσκεται εδω και δυο ημέρες σε πορεία εξω απο το ευρω.

Το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε αν αναλάβει, θελει να γινει μια δυνατή αντιπολίτευση και να εχει μια δυνατή φωνή. Τονισε πως ο λαός μας ζητησε να ειμαστε αντιπολίτευση. Ακομα ενας στόχος του κ. Λοβερδου ειναι η ανασυγκρότηση της παράταξης, προτείνοντας ενα μεγάλο συνεδριο τελος του 2015 ενώ καλεσε για σύγκλιση όλων των κομμάτων της κεντροαριστεράς. Παρατήρησε επισης οτι στις συγκεντρώσεις υπαρχουν πολλοί νέοι επισημαίνοντας οτι το ΠΑΣΟΚ παρα την κριση ανατροφοδοτείται.

Σχετικα με τη διαπραγμάτευση ανέφερε οτι κάθε μήνας που περνα σημαίνει 700 εκατ ευρω μέτρα και ανακοίνωσε οτι θα προτείνει στο κομμα την καταψήφιση της συμφωνίας.

Μάλιστα, προέβλεψε οτι αν χαθεί η δεδηλωμένη απο την κυβερνηςη η χώρα μπαίνει σε τροχιά πολιτικων εξελίξεων. Δινω την υπόσχεση μιας δυνατής και δίκαιης αντιπολίτευσης, τονισε.

Τελος έκανε κάλεσμα την Κυριακη να ψηφίσουν όσοι πολίτες εςτω και μια φορα ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στη ζωή τους και να στηρίξουν την παράταξη στην αναγέννηση της. Να μη ξεχάσουμε οτι η ευμάρεια που χάθηκε απο την κριση δημιούργησε απο το ΠΑΣΟΚ τονισε ο κ Λοβερδος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.