Ειδησεογραφικό site

Ο Κουρουμπλής έδωσε στην Πετρούλα τα κλειδιά των προμηθειών του υπουργείου του

64

kouroumplis

Η Πετρούλα ήταν κάποτε διάσημη, όλοι συζητούσαν κάθε της κίνηση, κάθε της βήμα. Πρωτοσέλιδα, φωτογραφίες, σχόλια συνόδευαν την κάθε της κίνηση.

Ο λόγος για την Πετρούλα Σαρτζετάκη, κόρη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, την οποία ανακάλυψε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και της πρότεινε θέση κλειδί στο υπουργείο του.

petroula-sartzetaki-570

Στο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη, σημειώνεται χαρακτηριστικά:

Από πολύ μικρή, στη δεκαετία του ’80, γινόταν πρωτοσέλιδο σε κάθε της βήμα (ακόμη και όταν έπαιζε στις παιδικές χαρές), αφού ήταν η λατρεμένη κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.
Από τότε η Πετρούλα Σαρτζετάκη (ή Πάτυ – όπως την αποκαλούν οι φίλες της) μεγάλωσε, τελείωσε με άριστα το Κολέγιο, πέρασε με την πρώτη στη Νομική Σχολή. Αποφοίτησε με άριστα. Έμαθε αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και σήμερα είναι ένα όμορφο κορίτσι με λαμπρή επαγγελματική καριέρα και με πληθώρα διπλωμάτων.

Την ανακάλυψε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και της πρόσφερε μια θέση, ίσως στον πιο νευραλγικό τομέα της Υγείας. Της πρότεινε να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΥ, δηλαδή στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας, «θεσάρα», όπως λένε στο υπουργείο Υγείας.

sartzetakis-oikogeniaki-570

Τα σχόλια είναι κλειστά.