Ειδησεογραφικό site

Ο καυγάς του Τσίπρα με την Τρέμη για τη… μύγα (ΒΙΝΤΕΟ)

81

 

«Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» ήταν η ειρωνική φράση του τέως πρωθυπουργού προς την άνκορ-γούμαν του Mega, όταν η δεύτερη εξανέστη για το ζήτημα των ΜΜΕ. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Γιομπαζολιά σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης που προωθούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τη γνωστή θέση περί επιχειρηματιών που, ενώ χρωστούν, επιμένουν να διεκδικούν περαιτέρω δανειοδοτήσεις.Η Όλγα Τρέμη, μολονότι δεν είχε το λόγο, αντέδρασε έντονα, απαιτώντας διευκρινίσεις ώστε να μην καλλιεργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να πλήξει την κα Τρέμη επί προσωπικού, με την ατάκα περί μύγας και μυγιάσματος. Η δημοσιογράφος ανέβασε τους τόνους και απαίτησε να της δοθεί ο λόγος, κάτι που όμως απέρριψε καθέτως ο συντονιστής του ντιμπέιτ, Πάνος Χαρίτος. Η κα Τρέμη αρνήθηκε να ησυχάσει και εξακολούθησε να διαμαρτύρεται, επιμένοντας στο ξεκαθάρισμα του νοήματος όσων υπαινίσσεται ο τέως πρωθυπουργός.

Η επίμονη άρνηση του Πάνου Χαρίτου να ενδώσει στην πίεση της συναδέλφου του και με δεδομένη την προϋπόθεση τήρησης των εξ αρχής συμπεφωνημένων επί της διαδικασίας, η κα Τρέμη αναγκάστηκε να υποχωρήσει -τουλάχιστον στη δεδομένη φάση. Σίγουρα, όμως, αναμένεται «δεύτερος γύρος» στον διαξιφισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η Όλγα Τρέμη είναι η τελευταία που θα άφηνε εκκρεμή ένα «χτύπημα» που δεν ήταν και τόσο σίγουρο ότι ήταν πάνω από τη μέση.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.