Ειδησεογραφικό site

Ο Γιώργος πληρώνει «αμαρτίες» – Τι απαντά το ΚΙΔΗΣΟ στην Παναρίτη που τον κατήγγειλε

51

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» θα σκέφτεται ασφαλώς τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τα όσα είπε εναντίον του η κυρία Έλενα Παναρίτη, την οποία είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και είχε εκλεγεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγορεί την άλλοτε συνεργάτιδά του για συκοφαντία μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει πως «επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή», χωρίς ωστόσο η ίδια να δώσει στοιχεία.

Η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ

«Όσο η κ. Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της, εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία», τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της.

«Έχουν ήδη παρέλθει κάποια 24ωρα από την «αποκάλυψη» που ήθελε νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή! Παρά ταύτα, στοιχεία δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ρωτάμε, λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές; Όσο η κ. Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και «φλερτάρει» με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η κυρία Παναρίτη, προσκολλήθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη και μάλιστα ήταν μέλος στο πρώτο Eurogroup, που πήρε μέρος ο υπουργός Οικονομικών, αμέσως μετά τις εκλογές.

Πριν την φέρει στην Ελλάδα ο ΓΑΠ, η κυρία Παναρίτη εργάστηκε στην Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ διετέλεσε και οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Περού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.