Ειδησεογραφικό site

Ουζουνίδης (ΑΝΕΛ) για πρόεδρο: «Θα ακολουθήσω το κόμμα μου, εκτός και αν…»

31

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μ. Ουζουνίδης μίλησε σήμερα στο Βήμα FM για τη στάση που θα κρατήσει στην 3η ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή: «Θα ακολουθήσω την απόφαση του κόμματός μου, εκτός και αν αλλάξει κάτι με τις συζητήσεις που γίνονται σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων».

Συγκεκριμένα είπε: «Από τη στιγμή που γίνονται, νομίζω, συζητήσεις σε επίπεδο προέδρων και αρχηγών των κομμάτων, το αφήνω ανοιχτό. Δεν θέλω να πω σήμερα έτσι και αύριο, για παράδειγμα, να έρθει μία συμφωνία μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων και επομένως να αλλάξει κάτι και να διαφοροποιηθώ κι εγώ. Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε πάρει μια απόφαση. Σωστά (θα τη σεβαστώ). Αλλά νομίζω ότι γίνονται πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και θέλω να είμαι προσεκτικός και επιφυλακτικός ως προς τη διατύπωση. Όλο αυτό το διάστημα, δεν έχω δώσει δικαίωμα ούτε για κάτι αρνητικό ή ψέματα και κυκλοφορώ κοντά στον κόσμο. Γενικά μιλάω, έτσι;».

Ο κ. Ουζουνίδης σχολίασε και την υπόθεση Χαϊκάλη: «Δεν μπορεί ο βουλευτής να ενημερώνεται από τον κ. Λαζόπουλο. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό, το έκλεισε η Δικαιοσύνη και έχει τελειώσει, αλλά κάποια θέματα και εμένα δεν μου αρέσουν…».

Τα σχόλια είναι κλειστά.