Ειδησεογραφικό site

Ορκίστηκε Δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης (ΦΩΤΟ)-Μαρινάκης: «Δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι» (Βίντεο)

62

Παρουσία βουλευτών, φορέων της πόλης και του αθλητικού χώρου αλλά και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

«Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας- η νέα δημοτική αρχή θέλει να στρέψει τον Πειραιά σε αναπτυξιακούς ορίζοντες», τόνισε στο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος Πειραιά.

«Εχουμε συναίσθηση για το τι αναλαμβάνουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδας μας», τόνισε ο κ.Μώραλης και χαρακτήρισε τον Πειραιά μια θαλάσσια πύλη με μεγάλες δυνατότητες.

Πρόσθεσε επίσης ότι η νέα δημοτική αρχή θα δουλέψει με σχέδιο και όραμα για να διεκδικήσει αυτό που θέλουν οι πολίτες και σε αυτό το σημείο υπογράμμισε ότι ανεξάρτητα από τις διαφωνίες που υπήρχαν προεκλογικά, θα πρέπει να υπάρξει γόνιμη και δημοκρατική συνεργασία με όλους.

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε αυτή τη πενταετία τόνισε ο νέος δήμαρχος δηλώνοντας ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε την πόλη κάνοντας την πιο ελκυστική και να ανακόψουμε τη φυγή Πειραιωτών.

Αναφέρθηκε επίσης σε νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και είπε ότι η θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία αυτά που δικαιούται.

Ο κ.Μώραλης ζήτησε επίσης από τους πολίτες συμπαράσταση αλλά και υπομονή για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε-ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να αλλάξει -Δεν είναι τα προβλήματα αλλά η αδυναμία να τα αντιμετωπίσουμε, πρόσθεσε ο νέος δήμαρχος Πειραιά καταχειροκροτούμενος από πλήθος κόσμου.

Δηλώσεις Β. Μαρινάκη

Κάλεσμα ενότητας για το καλό του Πειραιά απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.

«Είναι μια μέρα πολύ σημαντική, πιστεύω ότι ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχουμε ένα πάθος για τον Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ εργάζομαι. Πιστεύω λοιπόν ότι έχει έρθει η ώρα να γίνουν ορισμένα έργα τα οποία χρειάζεται ο Πειραιάς και όλοι μαζί να ενωθούμε για το καλό της πόλης. Δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι» τόνισε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά επισημαίνοντας πως Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα και χρειαζόμαστε όλους τους Πειραιώτες να είναι ενωμένοι και να μας συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια που θα φέρει πολλά καλά στον τόπο μας, τον Πειραιά».

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.