Ειδησεογραφικό site

“Οι ψήφοι του ΚΚΕ δεν είναι κουκιά και δεν μπαίνουν σε κανένα σακούλι”

27

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ. «Λένε μισές αλήθειες και μισά ψέματα για να μας αποκοιμίσουν. Να καθόμαστε στον καναπέ και να περιμένουμε τον ερχομό του Μεσσία ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».

«Οι ψήφοι των βουλευτών του ΚΚΕ που δεν θα ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι κουκιά και δεν μπαίνουν σε κανένα πολιτικό σακούλι ούτε των μεν ούτε των δε» δήλωσε σε ομιλία του στην Καρδίτσα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως η επίσπευση της εκλογής του Προέδρου πραγματοποιείται την ίδια στιγμή που έχουν δρομολογηθεί νέα μέτρα και εκτίμησε πως αυτά θα υλοποιηθούν ανεξάρτητα από το ποιος θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, ανεξάρτητα αν παρατείνεται ή αν φεύγει το μνημόνιο αφού μπαίνουμε, όπως είπε, έτσι κι αλλιώς σε νέα φάση επιτήρησης.

Ακόμη προέβη στην εκτίμηση ότι ακόμη και αν τελειώσει το μνημόνιο μετά τη δίμηνη παράταση που πήρε ή αν αντικατασταθεί στη συνέχεια από κάτι άλλο θα είναι παρόντες στη χώρα μας όλοι μηχανισμοί μόνιμης επιτήρησης.

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως η πολιτική της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή, ωστόσο όπως διερωτήθηκε από ποια σκοπιμότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε πίσω όλα αυτά που έλεγε πριν δύο χρόνια.

Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως τόνισε, σιωπά όσον αφορά τον 14ο μισθό και τη 14η σύνταξη.

Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας είπε στην ομιλία του ότι ακόμη και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθήσει να διαπραγματευτεί το χρέος «τα αφεντικά της τρόικα, Μέρκελ, Γιούγκερ, Λαγκάρντ, Ντράγκι, θα του ζητήσουν οπωσδήποτε και νέα μέτρα ενάντια στο λαό».

«Λένε μισές αλήθειες ανάμικτα με μισά ψέματα για να μας αποκοιμίσουν. Για να μας παροπλίσουν. Να καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού και να περιμένουμε τον ερχομό του Μεσσία ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε πως το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο λαό είναι κάποια ψίχουλα.

Τέλος ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας υποστήριξε πως η ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπορεί να γίνει το πιο αποτελεσματικό όπλο στα χέρια του λαού και αυτό το όπλο, τόνισε, μπορεί ο λαός να το δυναμώσει παντού και στις ερχόμενες εκλογές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.