Ειδησεογραφικό site

Οι πρώτες δηλώσεις της γυναίκας του Νίκου Ρωμανού

39

Είναι Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου και ο Νίκος Ρωμανός έχει ήδη ξεκινήσει εκτός από απεργία πείνας και απεργία δίψας, αναμένοντας την απόφαση στη Βουλή, για την τροπολογία που θα του επέτρεπε να παρακολουθεί τα μαθήματά του στη σχολή που πέρασε, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Έξω από τον θάλαμό του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, βρίσκεται ένα κορίτσι, ντυμένο με φόρμες, που έχει τα μακριά του μαλλιά μαζεμένα ψηλά. Κοιτάει μέσα στο δωμάτιο και στα μεγάλα, εκφραστικά της μάτια φαίνεται η ανησυχία που νιώθει.

O Νίκος Ρωμανός είναι πολύ αδυνατισμένος, σχεδόν σκελετωμένος, χλωμός και με πολλά γένια.

«Είσαι φίλη του;» ρωτά η δημοσιογράφος το νεαρό κορίτσι κι εκείνο απαντά: «Είμαι η γυναίκα του».

Η 18χρονη κοπέλα, βρισκόταν κάθε μέρα έξω από τον θάλαμο του Νίκου Ρωμανού.

«Τώρα μεγάλωσα», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύτηκαν για να μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή.

«Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε», λέει με κατηγορηματικό τρόπο.

Όλες αυτές τις μέρες ήταν εκεί, σύμφωνα με το star.gr, να τον βλέπει και να την αισθάνεται κοντά του, ακόμα κι αν οι γιατροί δεν την άφηναν να μπαίνει μέσα στο θάλαμο για περισσότερο από είκοσι λεπτά κάθε μέρα.

«Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή. Αν δεν βρεθεί λύση, θα συνεχίσει. Τον ξέρω, ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος», λέει.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο… άνδρας της έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, που του έστελναν γράμματα συμπαράστασης, και του εξέφραζαν εκτός των άλλων και τον θαυμασμό τους, κάνοντας την Βιργινία να ζηλεύει.

«Του γράφουν διάφορα. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου! Είναι δικός μου», λέει.

Η εξέλιξη της ιστορίας είναι γνωστή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατέθεσε βελτιωμένη την τροπολογία και ικανοποίησε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η Ρωμανός σταμάτησε την απεργία πείνας και η Βιργινία μπορεί πλέον να ησυχάσει.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.