Ειδησεογραφικό site

Οι πλούσιοι «ψήφισαν» Ελλάδα και την κατέταξαν στο top 10 των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτελείας

41

Τη μεγαλύτερη αύξηση εμφάνισε στη χώρα μας στην τουριστική κίνηση για… ακριβά γούστα, καθώς κατάφερε να μπει στο Τος 10 των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτέλειας για το 2014.

Οπως αναφέρει το fortunegreece.com, η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της «Virtuoso Travel Week», η οποία διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Bellagio Resort & Casino στο Λας Βέγκας. Έχοντας συλλέξει στοιχεία από συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο, το ταξιδιωτικό δίκτυο τουρισμού πολυτελείας Virtuoso γνωστοποίησε τα ονόματα των χωρών που επιλέγουν οι τουρίστες με… γεμάτα πορτοφόλια.

Σύμφωνα λοιπόν, με την ανακοίνωση, η σειρά κατάταξης των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτέλειας έχει ως εξής:

Ιταλία
Βρετανία
Γαλλία
Καναδάς
Ισπανία
Γερμανία
Μεξικό
Νότια Αφρική
Ολλανδία
Ελλάδα

Η χώρα μας αν και κατέλαβε την 10η θέση, ήταν στην πραγματικότητα ο τουριστικός προορισμός που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση (57%). Εντύπωση προξενεί το γεγονός πως στην εν λόγω λίστα δεν συμπεριελήφθη η Τουρκία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει την τουριστική της στρατηγική και αποτελεί έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της Ελλάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.