Ειδησεογραφικό site

Πιπεράτες αποκαλύψεις μιας τηλεοπτικής νταντάς

35

Η τηλεοπτική νταντά Fran Drescher αποκαλύπτει: Έκανα ασταμάτητο σεξ με τον γκέι πρώην σύζυγό μου «Για 21 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι δεν το είχα καταλάβει. Κάναμε τόσο πολύ σεξ καθημερινά που δεν πήγαινε το μυαλό μου», είπε η ηθοποιός

Η Fran Drescher η πιο διάσημη τηλεοπτική νταντά αποκάλυψε δημόσια πως για 21 ολόκληρα χρόνια έκανε ασταμάτητα σεξ με τον πρώην γκέι σύζυγό της.

 Η 57χρονη Fran που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο των Community Foundation Vision Awards έκανε πιπεράτες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή: «Έχω έναν γκέι έμπορο τέχνης, έναν γκέι δερματολόγο, έναν γκέι οδοντίατρο, να μην αναφέρω και τον κομμωτή μου και ένα γκέι πρώην σύζυγο… Ευτυχώς κάναμε πολύ σεξ» και συνέχισε: «Για 21 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι δεν το είχα καταλάβει. Κάναμε τόσο πολύ σεξ καθημερινά που δεν πήγαινε το μυαλό μου». 

Η Drescher ήταν παντρεμένη για 21 χρόνια με τον Peter Marc Jacobson για τον οποίο έμαθε ότι είναι γκέι μετά τον χωρισμό τους. Τώρα όπως λέει και η ίδια είναι πολύ καλοί φίλοι.

Όσον αφορά το σήμερα η γλυκιά νταντά είπε: «Τώρα, είμαι παντρεμένη με αυτόν τον σοφιστικέ στρέιτ άνδρα (Shiva Ayyadurai), ο οποίος τρελαίνεται επίσης για ρούχα: να μου τα βγάζει».πηγή: New York Post

Τα σχόλια είναι κλειστά.