Ειδησεογραφικό site

Οι μάσκες του καρναβαλιού δίνουν πρώτο κόμμα – Ποια μάσκα πολιτικού προτιμούν οι καρναβαλιστές (Φωτο)

122

Μπορεί στην επικαιρότητα να πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Αντώνης Σαμαράς ή ο Σταύρος Θεοδωράκης, όμως στα καταστήματα αποκριάτικων ειδών της Θεσσαλονίκης άλλοι είναι οι «αγαπημένοι». Ένα μήνα πριν τις αποκριές, κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα που πωλούν μάσκες, στολές και άλλα είδη για το καρναβάλι και βρήκαμε τους πολιτικούς που θα «φορεθούν» περισσότερο το διάστημα της αποκριάς.

Μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επανήλθε όχι μόνο στο προσκήνιο της επικαιρότητας αλλά και στις βιτρίνες αυτών των καταστημάτων. Η μάσκα του πρώην υπουργού κοστίζει 15 ευρώ, είναι κατασκευασμένη από λάτεξ και μπορούμε να πούμε ότι του φέρνει αρκετά. 

 

 

Στην ίδια τιμή και με τα ίδια χαρακτηριστικά, πωλείται και η μάσκα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, που όπως απέδειξε και το τελευταίο του ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πόλη.

Πολύ φθηνότερη με τιμή 3 ευρώ, καθώς είναι κατασκευασμένη από χαρτί πωλείται η μάσκα του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη που βρήκαμε σε κάποιο κατάστημα, ο οποίος είναι και ο μόνος που διεκδικεί την ψήφο, καθώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι προ πολλού εκτός πολιτικής και φυλακισμένος, ενώ ο Κώστας Καραμανλής εκλέγεται ανεξαρτήτου σταυρών.

Πάντως όπως μας είπαν οι καταστηματάρχες, τουλάχιστον αυτόν τον καιρό η ζήτηση για μάσκες πολιτικών δεν είναι ιδιαίτερη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.