Ειδησεογραφικό site

Οι δραχμολόγοι της Κοζάνης – Ο ένας μετά τον άλλον χτυπούν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

79

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που έρχονται από τους υποψήφιους της Κοζάνης, οι οποίοι φλερτάρουν με την δραχμή.

Μετά τη Ραχήλ Μακρή, οι κ.κ. Γιώργος Χιωτίδης και Θέμης Μουμουλίδης γίνονται και εκείνοι διάσημοι, όπως αναφέρει το protothema.gr,  λόγω των δηλώσεών τους για τύπωμα χρήματος

Ο Γιώργος Χιωτίδης και ο Θέμης Μουμουλίδης έκλεψαν τη λάμψη της κ. Μακρή, αφού οι τοποθετήσεις τους για στάση πληρωμών και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα έκαναν το γύρο των social media, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το περιβάλλον της Κοζάνης είναι εκείνο που… ευθύνεται για τις συντονισμένες δηλώσεις.

Σε δηλώσεις του σε εκπομπή του FLASH TV της Κοζάνης ο κ. Γιώργος Χιωτίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παύσης πληρωμών, δημοψηφίσματος, αλλά και επιστροφής της δραχμής, σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.«Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας μάλιστα ότι με τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. «Εδώ μιλάμε για μια θήλεια που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια», πρόσθεσε.

«Ναι, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να κόψουμε ευρώ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία που πρέπει να εξηγήσουμε αναλυτικά και με όρους οικονομικούς και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Υπό όρους. Αλλά δε θα το επιλέγαμε ποτέ. Οριακά, ναι, θα μπορούσαμε». Μιλώντας στην εκπομπή του τοπικού καναλιού της Κοζάνης Top Channel «Too..day» ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, κληθείς να σχολιάσει την επίμαχη αναφορά της συνυποψήφιας του Ραχήλ Μακρή. Ο κ. Μουμουλίδης εξέφρασε τη συμφωνία του με τα όσα ανέφερε η κυρία Μακρή, σημειώνοντας, ωστόσο, κατηγορηματικά, πως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο υπό όρους.

Θυμίζουμε επίσης τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αφορούσε το τύπωμα χρήματος. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η χρηματοδότηση από τους Ευρωπαίους, ενώ με απόλυτη φυσικότητα απάντησε ότι αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.