Ειδησεογραφικό site

Οι διάλογοι Αποστολόπουλου-Χαϊκάλη και το βίντεο ντοκουμέντο-Με εντολή εισαγγελέα ανοίγουν τα κινητά και τα μέιλ του “Δευκαλίωνα”

41

Δείτε το ηχητικό και το οπτικό υλικό 9 λεπτών της συνομιλίας που παρουσίασε η ιστοσελίδα protothema.gr: «Στα φέρνω και στα ακουμπάω στα ποδαράκια σου, Κάνεις μία έξυπνη δήλωση, ψηφίζεις και τον Φλεβάρη τα κάνουμε χρυσό…».

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του φερόμενου ως μεσάζοντα σύμφωνα με την οποία ο ίδιος είναι θύμα πολιτικής βεντέτας, ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 9 λεπτών της συνομιλίας Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσιάζει το protothema.gr.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος αναφέρεται σε ποσό 600-700 χιλιάδων ευρώ τονίζοντας: «Στα φέρνω και στ΄ακουμπάω στα ποδαράκια σου».

«Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι-επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα-ένα (σ.σ. εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι θα μοιράσει και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα χτυπημένα…».

Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα – λίγα. Δέκα – δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά – σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

Ο Αποστολόπουλος επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου» του λέει ο Αποστολόπουλος.

Η νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά. «Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σε γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.