Ειδησεογραφικό site

Ξουλίδου: Πρόσωπο από την εκκλησία για ΠτΔ

58

Την επιθυμία της ο υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας «να είναι ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο» εξέφρασε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM η κ. Ξουλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά «θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι από την Εκκλησία o Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιάνετε το πνεύμα μου και θα το επιθυμούσα πάρα πολύ να είναι ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Αν με ρωτούσαν, θα είχα να το πω κιόλας. Θα πρότεινα τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό».

Ανέφερε δε ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για το πρόσωπο του κ. Αβραμόπουλου κατά την άποψή της, «όταν συζητείται ένα πρόσωπο, καίγεται κιόλας».

«Θα ήθελα έναν ΠτΔ που δεν θα είναι ανδρείκελο και μαριονέτα, που θα έχει πολιτική σκέψη και βούληση, και ό,τι του πηγαίνει η Βουλή να μην το υπογράφει με κλειστά μάτια, αλλά να έχει σκέψη και μυαλό. Αυτό που γινόταν τον τελευταίο καιρό, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει να σταματήσει. Και πρέπει ο ΠτΔ να είναι ένα πρόσωπο κύρους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και να έχει άποψη» πρόσθεσε η κ. Ξουλίδου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.