Ειδησεογραφικό site

«Ξεσπάθωσε» ο Πανούσης, λάβρος κατά της Ζωής – «Προσφέρει κακές υπηρεσίες στο πολίτευμα»

28

«Λάδι στην φωτιά» ρίχνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης προχωρώντας σε νέες δηλώσεις – σχόλια κατά της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός σχολίασε με τον δικό του τρόπο την πρόσφατη εντολή της Προέδρου προς τους αστυνομικούς του κοινοβουλίου να εμφανίζονται στα πόστα τους χωρίς στολή αλλά με «ευπρεπή πολιτική ενδυμασία» σημειώνοντας ότι «η αστυνομία μεταμφιέζεται, για να υπάρχει»!

Αυτή την φορά μάλιστα, ο κ. Πανούσης «χτύπησε» στην «έδρα» της Προέδρου καθώς από την Ολομέλεια είπε: «Οποιος και όποια πιστεύει ότι μπορεί μια κοινοβουλευτική δημοκρατία να απαξιώνει και να μειώνει την αστυνομία, προσφέρει κακές υπηρεσίες στο πολίτευμα».

Απαντώντας δε σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ο οποίος κατήγγειλε ότι εντός της ΕΛΑΣ υπάρχουν παρακρατικοί μηχανισμοί, επισήμανε: «Την ώρα που η αστυνομία βάλλεται σε βαθμό που μεταμφιέζεται, για να υπάρχει, έρχεστε εσείς και την χτυπάτε από την άλλη πλευρά» ενώ τόνισε για τον εαυτό του: «Δεν είμαι της αστυνομίας της μιας ή της άλλης πλευράς. Η αστυνομία είναι Θεσμός και προστατεύει όλη τη Δημοκρατία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.