Ειδησεογραφικό site

Ντ. Μπακογιάννη: Χρέος του Αντ. Σαμαρά να συγκαλέσει την Κ.Ο. της Ν.Δ.-«Στροφή προς το Κέντρο, η Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ ρατσιστικό κόμμα»

29

Μία σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία ώστε να δοθούν απαντήσεις και να ενισχυθεί η συλλογικότητα και η ενότητα του κόμματος, τόνισε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής, η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι χρέος του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, να συγκαλέσει και να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα», συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη, συμπληρώνοντας ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν αντισταθεί στον λαϊκισμό και «έχουν κρατήσει όρθια τη χώρα».

«Η Ν.Δ., απο την εποχή του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ξεκινούσε από τις παρυφές της Αριστεράς και έφθανε μέχρι τις παρυφές της Ακροδεξιάς. Πρέπει να γυρίσουμε σε μία φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, με κοινωνικό πρόσημο, η Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ ένα ρατσιστικό κόμμα που αρνείτο τη διαφορετικότητα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Ζήτησε συγκεκριμένα το κόμμα να εκφράσει κυρίως τον χώρο του Κέντρου, ειδικότερα τους ανθρώπους οι οποίοι νιώθουν «Ευρωπαίοι αστοί» και κάποτε ήταν μοιρασμένοι μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ωστόσο σήμερα νιώθουν πολιτικά ανέστιοι, ενώ επανέλαβε την πεποίθησή της ότι το βάρος για τη σωτηρία και την πρόοδο της χώρας πέφτει στις πλάτες της «μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.