Ειδησεογραφικό site

«Ντου» της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια -Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις Τούρκοι

23

«Ντου» σε διαμέρισμα πολυκατοικίας των Εξαρχείων πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η Αντιτρομοκρατική. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά την υπόθεση του φουσκωτού που εντοπίστηκε στη Χίο φορτωμένο με όπλα το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε έρευνα σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Σπύρου Τρικούπη 26 και προχώρησε στην προσαγωγή τριών Τούρκων, μιας γυναίκας και δύο ανδρών, ενώ όπως φαίνεται στο σπίτι των Εξαρχείων δεν εντοπίστηκαν όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά Κούρδους εξτρεμιστές της οργάνωσης DHKP-C που σχετίζονται με την υπόθεση του φουσκωτού που εντοπίστηκε φορτωμένο με όπλα στις 30 Ιουλίου του 2013.

Σημειώνεται ότι στο φουσκωτό που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χίο και Οινούσσες το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα δύο αντιαρματικοί όλμοι, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και μεγάλος αριθμός έτοιμων εκρηκτικών μηχανισμών.Τ ότε για την υπόθεση είχαν συλληφθεί οχτώ άτομα, έξι στη Χίο και δύο Κούρδοι στην Αθήνα μετά από έρευνες στα Εξάρχεια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.