Ειδησεογραφικό site

Ντοκουμέντο-σοκ στο κινητό του Κασιδιάρη-Χρυσαυγίτες χλεύαζαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του

53

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά στην τραγική δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τραγούδι χυδαιολόγημα, με παρεφθαρμένους τους στίχους γνωστού τραγουδιού.

Στο ηχητικό απόσπασμα, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Το Εθνος» η οποία και το φέρνει στο φως, ακούγεται η χαρούμενη διάθεση αλλά και τα εμετικά γέλια των «τραγουδιστών» του ανοσιουργήματος.

Σύμφωνα με «Το Εθνος» το ανοσιούργημα αυτό έχει ηχογραφηθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2008, δηλαδή μόλις επτά ημέρες από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι στίχοι του τραγουδιού προκαλούν ανατριχίλα και εξοργίζουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους με τις χυδαιότητες των δυο δημιουργών του, οι οποίοι βρίζουν τον 15χρονο και χλευάζουν την μητέρα του.

Το τραγούδι που βρέθηκε στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής:

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία

πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης

μες των Εξαρχείων την πλατεία

κι από την μπόχα ήρθε η αστυνομία

Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι

να μου τον αρμέξεις, ψόφησε ο Αλέξης

Και στο σάπιο του το κ…κι

άναψε κι εσύ ένα κεράκι

Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι

δεν μπορεί ν’ αντέξει, την μπόχα του Αλέξη

σάπισε το άτυχο πρεζόνι

δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ηχητικό απόσπασμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Εθνος» περιλαμβάνεται στη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.