Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστές – Θα έπρεπε οι τουρίστες να τους επισκέπτονται ως πολιτικά αξιοθέατα! (Βίντεο)

28

Από την Ξάνθη, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Χρησιμοποιώντας μάλιστα φρασεολογία που παραπέμπει σε άλλες εποχές, έκανε λόγο για κομμουνιστές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύουν στον μαρξισμό-λενινισμό και για συμμάχους στην Ευρώπη που είναι «έγχρωμοι και πολύχρωμοι».

«Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζετε ότι ξαφνικά ανακάλυψε την Ευρώπη; Ας μας πούνε ποιον σύμμαχο έχουνε στην Ευρώπη. Kάτι κόμματα της Αριστεράς, κάτι πολύχρωμους, κάτι έγχρωμους, διάφορους», εμφανίζεται να λέει σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τοπικό Κανάλι 6.

Όσο για την ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ντινόπουλος τόνισε: «Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν τους ψάξετε έναν-έναν, στον μαρξισμό-λενινισμό πιστεύουν, κομμουνιστές είναι, και το λέω αυτό σε μία εποχή που τέτοιοι δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο», προσθέτοντας ότι «θα έπρεπε οι τουρίστες να τους επισκέπτονται ως πολιτικά αξιοθέατα»!

Τα σχόλια είναι κλειστά.