Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Δεν προβλέπονται απολύσεις από τους δήμους

31

Κατηγορηματικός ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση στους δήμους στα πλαίσια της διαδημοτικής κινητικότητας εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απολύσεις δεν προβλέπονται στις συμβατικές υποχρεώσεις του υπουργείου Εσωτερικών.

Επομένως, κατά τον κύριο Ντινόπουλο «δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για συνδικαλιστές ή πολιτικούς να λένε ότι η ενδοδημοτική κινητικότητα που αφορά 2.000 υπαλλήλους θα φέρει απολύσεις».

Ο κ. Ντινόπουλος συμπλήρωσε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για όλους καθώς ζητούμενο για το υπουργείο Εσωτερικών είναι η εργασιακή ειρήνη στον χώρο των δήμων που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα ακόμα και της παράτασης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κινητικότητας.

Μιλώντας για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς δεσμεύτηκε ότι όλο το έκτακτο προσωπικό που έχει προσληφθεί θα είναι στη θέση του συμπληρώνοντας ότι οι επόμενες 600 προσλήψεις στους ΟΤΑ θα αφορούν υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα

Σχολιάζοντας τέλος το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε ότι «πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ γιατι υπάρχει η οργή της μεσαίας τάξης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.