Ειδησεογραφικό site

Νικήτας Κακλαμάνης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Να προσέξει ο Σαμαράς ποιους θα βάλει στα ψηφοδέλτια»

73

«Δεν δέχομαι ότι έχει εγκαταλείψει την παράταξή μας 1 εκατομμύριο κόσμος» είπε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης τονίζοντας με νόημα πως «αντί να απασχολεί το κόμμα αυτό το γεγονός, γίνονται συζητήσεις μεταξύ των στελεχών για το ποιος θα πάρει περισσότερους σταυρούς στην Α’ Αθήνας».

«Τα ψηφοδέλτια έχουν από όλα τα λουλούδια του αγρού. Ανεπάγγελτους, ουδέποτε εργασθέντες και γόνους οικογενειών», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέστησε μάλιστα στον πρωθυπουργό να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του το ποιοι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ όποτε γίνουν εκλογές.

Αναφερόμενος στις απαιτήσεις της τρόικας τόνισε πως δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή αλλά ούτε και από την ΚΟ της ΝΔ η περαιτέρω μείωση των συντάξεων.

Ερωτηθείς για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως εάν η ημερομηνία μετατεθεί ένα μήνα νωρίτερα δηλ στις 15 Ιανουαρίου αυτό θα είναι εντός των συνταγματικών ορίων και εκτίμησε πως μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή εάν πάει καλά η αξιολόγηση από την τρόικα και εάν η ελληνική κυβέρνηση θέσει θέμα ουσιαστικής διευθέτησης του χρέους στη Σύνοδο του Δεκεμβρίου.

«Το πολιτικό κλίμα θα είναι τότε διαφορετικό οπότε όποιος θέσει θέμα πρόωρων εκλογών θα αναλάβει και την ευθύνη» είπε.

Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για πολιτική απρέπεια που ζήτησε ραντεβού από τον πρωθυπουργό για να του πει να παραιτηθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.