Ειδησεογραφικό site

Αυστραλός εγκλωβίστηκε σε… πλυντήριο

59

Έχουν κληθεί να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από φωτιές, συντρίμμια αυτοκινήτων, χαλάσματα σπιτιών. Έχουν κληθεί μέχρι και τρομαγμένες γατούλες να κατεβάσουν από δέντρα. Όμως η κλήση που δέχτηκε η πυροσβεστική του Μπανκστόουν, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, διέφερε από όλες τις προηγούμενες. Φανταστείτε τι σκέφτηκε το κέντρο της υπηρεσίας, όταν άκουσε να ζητούν βοήθεια για τον απεγκλωβισμό νεαρού άνδρα, που παγιδεύτηκε μέσα σε… πλυντήριο!

Μπορεί να φαντάζει μία αστεία ιστορία που επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό πώς ξεκίνησε, αλλά εξελίχθηκε πολύ άσχημα για τον 22χρονο πρωταγωνιστή, αλλά και τους πυροσβέστες, οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο προκειμένου να απελευθερώσουν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος έμεινε παγιδευμένος για διάστημα μεγαλύτερο των τριών ωρών.

Η πυροσβεστική λοιπόν, δέχθηκε κλήση από ιδιόκτητο σπίτι στο Σίδνεϊ, προκειμένου να σπεύσει για τον απεγκλωβισμό ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος βρισκόταν από τη μέση και κάτω σφηνωμένος μέσα στον κάδο του πλυντηρίου των γονιών του.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι, αντίκρισαν μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Ο 22χρονος, ο οποίος έπασχε από μερικό αυτισμό, είχε σφηνώσει για τα καλά στον κάδο, με συνέπεια να είναι αδύνατος ο απεγκλωβισμός του. Προκειμένου να τον ελευθερώσουν, οι άνδρες της πυροσβεστικής ξεκίνησαν να λύνουν βίδα – βίδα το πλυντήριο. Όταν με πολύ κόπο το κατάφεραν, μετέφεραν τον 22χρονο άνδρα στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό προσωπικό.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.