Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Στημένη από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ η επανάληψη της παρωδίας «Ο κουμπαράς»

41

Για επανάληψη της παρωδίας «Ο κουμπαράς» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου «για την παρωδία που έστησαν οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκβιάσουν τους βουλευτές».

Ως πρωταγωνιστές η κυρία Ασημακοπούλου κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Πάνο Σκουρλέτη και συνεργάτες τους, ως υπεύθυνο του μοντάζ τον Λάκη Λαζόπουλο και ως σεναριογράφους τον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αυτή τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Με πρωτεργάτη και σύμμαχό μας τον Ελληνικό λαό» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κυρίας Ασημακοπούλου έχει ως εξής:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία “ο κουμπαράς”.
Σενάριο: Π. Καμμένος – Αλ. Τσίπρας.
Σκηνοθεσία: Π. Καμμένος.
Πρωταγωνιστούν: Π. Καμμένος, Π. Χαϊκάλης, Π. Σκουρλέτης και συνεργάτες.
Μοντάζ: Λάκης Λαζόπουλος.
Υπόθεση: Μια ομάδα σκευωρών προσπαθούν να εκβιάσουν Έλληνες βουλευτές να μην εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία, ευτελίζοντας τους θεσμούς.
Απαντάμε: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αυτή τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Με πρωτεργάτη και σύμμαχό μας τον Ελληνικό λαό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.