Ειδησεογραφικό site

Νατάσα Καραμανλή: Ηρέμησα που δεν είναι ο άντρας μου στην πολιτική

75

Τις Σέρρες επισκέφθηκε πρόσφατα η Νατάσα Καραμαλή, καθώς ήταν κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού». Οπως γράφει ο «Βηματοδότης», η κυρία Καραμαλή ήταν διαφορετική απ’ ό,τι την έχουμε γνωρίσει, καθώς ήταν ξέγνοιαστη, ήρεμη και ευχάριστη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο τραπέζι που κάθησε μετά την ομιλία δεν στάθηκε μόνο στους τρόπους αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά έβγαλε και ειδήσεις. Ακούστηκε για παράδειγμα να λέει πόσο ανακουφισμένη αισθάνεται τώρα που ο σύζυγός της δεν είναι πρωθυπουργός. Οτι νιώθει πολύ άνετα, ότι έχει ηρεμήσει «που δεν έχω σύζυγο στην ενεργό πολιτική», όπως ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά.

Εκείνη την ημέρα η κυρία Καραμανλή, συνομίλησε με πολύ κόσμο και πυροδότησε νέα σενάρια που δεν θέλουν τον σύζυγό της να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές. Με βάση το άρθρο, η κυρία Καραμανλή, πάντα κομψή φορώντας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα στο οποίο είχε καρφιτσώσει την κορδέλα που συμβολίζει την ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, απέφυγε να μιλήσει πολιτικά.

Απλώς έλεγε και ξανάλεγε πόσο ωραία νιώθει που ο σύζυγός της δεν είναι πια πρωθυπουργός και ότι ασχολείται αποκλειστικά με τα παιδιά και την επιστήμη της, ωσάν να είχε απελευθερωθεί. Αλλωστε και στην εμφάνιση στην οικία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά (όταν η Γεωργία Σαμαρά προσκάλεσε τις συζύγους βουλευτών) η Νατάσα Καραμανλή ήταν μεν παρούσα αλλά δεν μίλησε καθόλου πολιτικά.

Μάλιστα, εκτός προγράμματος πήγε και για τσάι σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών συνοδευόμενη από τον Αχ. Καραμανλή, τον υιό του Κ. Καραμανλή, τον δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ι. Μωυσιάδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.