Ειδησεογραφικό site

Νέο θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ: Μένει εκτός λίστας ο Αλέξης Μητρόπουλος!

37

Ένα «θρίλερ» φαίνεται πως εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου, αναφορικά με τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός λίστας και άρα εκτός ψηφοδελτίων ο μέχρι πρότινος πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής. Αιτία φαίνεται πως είναι οι εκκρεμείς του υποθέσεις με την Δικαιοσύνη, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατ. ευρώ για την οποία έχει κατηγορηθεί. Σημειώνεται επίσης ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν από τους βουλευτές που δεν είχε ψηφίσει το Μνημόνιο, δηλώνοντας «παρών» κατά την επίμαχη ψηφοφορία, αν και έκτοτε παρέμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ ως «υποστηρικτής της κυβέρνησης», όπως έλεγε.

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Mega πάντως, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος χαρακτήρισε «αθλιότητες» τα όσα λέγονται περί εκκρεμών υποθέσεών του με τη Δικαιοσύνη και επιμένει πως η υπόθεση έχει παραγραφεί. «Συζήτησα το θέμα με τον κύριο πρωθυπουργό και μου είπε ότι αυτονοήτως θα είμαι υποψήφιος», τόνισε ο κύριος Μητρόπουλος.

Το θέμα πάντως δεν φαίνεται να λήγει, καθώς στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, διερωτούνται: «Άνθρωπος που λέει «Θάτσερ» τον πρωθυπουργό, θέλει να είναι υποψήφιος του κόμματος»;

Τα σχόλια είναι κλειστά.