Ειδησεογραφικό site

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS προσκόμισε ο Καμμένος

28

Για νέα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας (CDS) έκανε σήμερα λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ) κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τους εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες του για την εν λόγω υπόθεση.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την επίσκεψή του στην εισαγγελία ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ανέφερε: «Μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS. Ο εισαγγελέας κ. Κορέας έχει παραδώσει την υπόθεση σε νέους εισαγγελείς. Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ».

Ερωτηθείς για τον αν έχει καινούργια στοιχεία για την υπόθεση ο κ. Καμμένος απάντησε πως «έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία μετά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου». Σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., δήλωσε: «δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν «Συμπιλίδηδες» Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές».

Τα σχόλια είναι κλειστά.