Ειδησεογραφικό site

Μπράβοι σακάτεψαν στο ξύλο λάθος άνθρωπο στην Πάτρα

85

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε ένας πατρινός επαγγελματίας, ο οποίος την ώρα που βγήκε από το σπίτι του στην Πάτρα για να πάει στη δουλειά του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα. Οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπάνε για αρκετή ώρα αλύπητα.

Αφού τον άφησαν αιμόφυρτος, ο άτυχος άνδρας με δυσκολία κατόρθωσε να συρθεί μέχρι το σπίτι του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους οικείους του.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, θυμήθηκε πως το προηγούμενο βράδυ είχε δανείσει στον κουμπάρο και φίλο του το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταβεί στη γειτονική πόλη όπου είχε ερωτικό ραντεβού με νεαρή .

Αμέσως κάλεσε στο τηλέφωνο τον φίλο του και του εξιστόρησε το πάθημά του, για ν’ ακούσει έκπληκτος λίγο αργότερα από την άλλη πλευρά , πως το ερωτικό ραντεβού μετατράπηκε τις βραδινές ώρες προς πρώτες πρωινές της Τετάρτης σε άγριο κυνηγητό, καθώς το ζευγάρι εντοπίστηκε από συγγενείς της κοπέλας.

Ο φίλος και κουμπάρος αποκάλυψε επίσης, πως άφησε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του ξυλοφορτωμένου φίλου του και έφυγε τρέχοντας , καθώς οι διώκτες του τον είχαν ακολουθήσει.

Τα όσα άκουσε ο μαυρισμένος από το ξύλο άτυχος πατρινός, έδωσαν εξήγηση για αυτά πέρασε λίγο νωρίτερα στα χέρια των τιμωρών του, αλλά το χειρότερο όλων είναι, πως δεν μπορεί να εξηγήσει στην γυναίκα του ,η οποία κάνει παρέα και με την γυναίκα του φίλου και κουμπάρου του, γιατί και για ποιον έφαγε το ξύλο της χρονιάς του.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.