Ειδησεογραφικό site

Μπουτάρης: Πέτυχα γιατί ήμουν χορτασμένος και δεν έκανα αταξίες

61

«Πέτυχα στη Θεσσαλονίκη γιατί ήμουν χορτασμένος και δεν έκανα αταξίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία του στον δήμο τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε στα οικονομικά του Δήμου και τη σημαντικά βελτιωμένη εικόνα σήμερα. Αναφέρθηκε επίσης στη βελτίωση των υπηρεσιών, αλλά και τη σημαντικότατη αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία και το Ισραήλ.

Ανέφερε ακόμα ότι θα μπορούσε και στη Θεσσαλονίκη να δημιουργηθεί τέμενος, λέγοντας ότι υπάρχουν και εκεί χιλιάδες μουσουλμάνοι που προσεύχονται σε υπόγεια.

«Εμείς έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία να βοηθήσουμε την κοινότητα να βρει χώρο και να διευθετήσουμε τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Αλλά το τέμενος δεν θα το φτιάξει ο Δήμος, θα το φτιάξουν εκείνοι» σημείωσε.

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ότι σε όλο τον κόσμο υπήρχαν και υπάρχουν εξτρεμιστικά κινήματα, τα οποία σε περιόδους κρίσης αποκτούν δύναμη.

«Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο όταν αποκατασταθεί κοινωνική ηρεμία και λυθούν τα οικονομικά προβλήματα» εξήγησε.

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δέκα χρόνια δήμαρχος είναι αρκετά. «Η εξουσία φθείρει και διαφθείρει» είπε χαρακτηριστικά, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της προσωπικής του επιχείρησης, την οποία έδωσε στα παιδιά του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.