Ειδησεογραφικό site

Μητρόπουλος: «Η διαγραφή του χρέους πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

44

mitropoulosΤην εφαρμογή χωρίς εκπτώσεις του προγράμματος της Θεσσαλονίκης αλλά και τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την τρόικα ζήτησε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διαγραφή του χρέους πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την τρόικα και άμεση εφαρμογή -χωρίς εκπτώσεις- του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμβιβασμός με τους δανειστές εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας επίσης στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, συνέστησε προσοχή στις διαπραγματεύσεις και δήλωσε ότι το κόμμα του θα στηρίξει όποια μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Στην εκτίμηση ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει σε έναν αμοιβαίο συμβιβασμό με τους εταίρους προχώρησε η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.