Ειδησεογραφικό site

Με κλειδιά του Σταμπούλου μπήκε η Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στην Κυψέλη –

47

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, μέσα στο οποίο οι αστυνομικοί μπήκαν με τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου. Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικά ευρήματα.

Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο Αντ. Σταμπούλος ήταν μαζί με τον Ν. Μαζιώτη στη ληστεία του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Διαπράχτηκε μάλιστα συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία σκοτώθηκε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρος Φούντας το 2010 σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και άλλες ληστείες στις οποίες φέρεται να έχει συμμετοχή ο Μαζιώτης, προκειμένου να εντοπίσουν παρουσία του 31χρονου προφυλακισμένου.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε χώρους, όπου ήταν ο Αντ. Σταμπούλος και ερευνήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στο μεταγωγών μεταφέρθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος

Στο μεταγωγών αντί των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο  Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και  θα αποφασιστεί για το εάν θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό.

Όπως έγινε γνωστό λόγω της ώρας και των τυπικών γραφειοκρατικών διαδικασιών που ακολουθούνται το χρονικό περιθώριο δεν επιτρέπει την μεταφορά στις φυλακές του Κορυδαλλού με αποτέλεσμα σήμερα να διανυκτερεύσει στο Μεταγωγών.

Ωστόσο αύριο Τρίτη θα αποφασιστεί εάν θα γίνει δεκτός στον Κορυδαλλό και αυτό εναπόκειται στο συμβούλιο των φυλακών που θα συνεδριάσει επικαλούμενο λόγους ασφαλείας.

Ο 31χρονος, που συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.