Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης: Λέγε-λέγε, ο Τσίπρας κατάφερε να μας φεσώσει με 90 δισ. ευρώ

31

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το νέο Μνημόνιο και τις τακτικές που ακολούθησε στη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την περιοδεία του στον Ασπρόπυργο.

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας ότι «τώρα έχουμε ένα μνημόνιο που δεν το ξέρουν οι πολίτες και τους ζητάμε να επιλέξουν για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι ζητά ξανά νέα εντολή και έτσι δεν επιτρέπει την υλοποίηση κανενός μακροπρόθεσμου προγράμματος και την ομαλοποίηση της οικονομίας.

Στην επίσκεψή του στο δημαρχείο του Ασπροπύργου ο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι «θα είμαι προσεκτικός και δεν θα δεσμευτώ γι’ αυτά που θα φύγω από εδώ και δεν μπορώ να τα υλοποιήσω. Ο σύντομος χρόνος των εκλογών δεν μας επιτρέπει να επισκεφτούμε όλες τις περιοχές. Το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, αλλά θα το επικαιροποιήσουμε. Αμέσως μόλις λάβουμε εντολή διακυβέρνησης, θα δούμε τους φορείς να το συζητήσουμε και να το υλοποιήσουμε».

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι εκείνος θέλει εντολή για τέσσερα χρόνια, επισημαίνοντας την ανάγκη συνδιαμόρφωσης των πολιτικών με τους πολίτες.

«Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, αλλά να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε και να προβληματιστείτε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων αναφέροντας, επίσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέχουν τις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη ΝΔ, φοβήθηκαν ότι συσπειρωθήκαμε, δείτε την Κεντρική τους Επιτροπή με τα πρόσωπα από κάτω σκοτεινά και εμάς που ενωμένοι προχωρούμε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.