Ειδησεογραφικό site

Μαχαίρωσαν σεκιουριτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών

37

Tο αλεξίσφαιρο γιλέκο έσωσε τη ζωή του υπαλλήλου σεκιούριτι σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων της Καλαμάτας, που είχε δεχθεί επίθεση από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι έκλεβαν εμπορεύματα. Εκτός από τη γροθιά που δέχθηκε από μια 32χρονη Αλβανίδα, ο φύλακας πάλεψε και με έναν από τους συνεργούς της ο οποίος τον μαχαίρωσε στα πλευρά, αλλά το μαχαίρι του σταμάτησε στο προστατευτικό γιλέκο.

Ο σεκιουριτάς είχε αντιληφθεί τους δυο άνδρες και τη γυναίκα να φεύγουν από το μαγαζί έχοντας μέσα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα τα ρούχα που είχαν κλέψει μαζί με τις κρεμάστρες τους, χωρίς να χτυπήσουν τα αντικλεπτικά. Όταν προσπάθησε να τους σταματήσει, η γυναίκα- πυγμάχος τον χτύπησε με τη γροθιά, ενώ την ίδια στιγμή του επιτέθηκε ο ένας από τους συνεργούς της, που και αυτός τον γρονθοκόπησε, αλλά παλεύοντας έπεσαν στο δάπεδο.

Ο Αλβανός έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τον χτύπησε στο αλεξίσφαιρο, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να τα χάσει για λίγο. Τόσο χρειάστηκαν οι τρεις δράστες για να το βάλουν στα πόδια, όμως ο σεκιουριτάς κατάφερε να συγκρατήσει τη νεαρή Αλβανίδα που πέταξε την τσάντα με τα κλεμμένα εμπορεύματα.

Η αλλοδαπή παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Οι δυο ομοεθνείς της που πρόλαβαν να εξαφανιστούν , αναζητούνται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.