Ειδησεογραφικό site

Μαρκόπουλος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα δρομολογήσουν εξελίξεις

60

«Το τρίτο κόμμα σε δύναμη στη Βουλή είναι οι «άστεγοι» βουλευτές. Οι ανεξάρτητοι. Αυτοί θα δρομολογήσουν και εξελίξεις στο άμεσο μέλλον» δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

«Αυτοί οι βουλευτές που δεν θα υπακούσουν σε κομματικά κελεύσματα θα υπακούσουν στην συνείδησή τους. Είναι αυτοί που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις», τόνισε σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μαρκόπουλος και συνέχισε: «Θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους σε ποιο σημείο της δύσκολης πορείας βρισκόμαστε σχετικά με τις υποχρεώσεις της χώρας και την οικονομική κατάσταση. Νομίζω ότι θα είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν κατά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές. Ακόμη όμως κι αν γίνει οι πολίτες θα αποφασίσουν αν συνεχίσουμε την πορεία εξόδου ή αν τελικά θα πάμε σε ένα άναρχο καθεστώς».

«Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια εύθραυστη περίοδο. Πρέπει να ολοκληρωθεί η τετραετία και να εκλέξουμε χωρίς προβλήματα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η χώρα πρέπει να φύγει από τον αστερισμό των πρόωρων εκλογών», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη. «Οφείλουμε να έχουμε βουλευτές σοβαρούς, που πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη της πατρίδας κι όχι να οδηγούν την χώρα σε εκλογές επειδή δυσκολεύονται ή ζορίζονται».

Για την κριτική που άσκησε στους δύο βουλευτές Ευβοίας Συμεών και Σίμο Κεδίκογλου από τους οποίους ζήτησε μέσω twitter απολογισμό του έργου τους, σημείωσε: Ο απολογισμός της πολιτικής μας πορείας είναι αναγκαίος για όλους μας. Όταν κάποιος χάνει το χαρτοφυλάκιό του, πρέπει να κάνει κι έναν απολογισμό έργου για την περιοχή του. Τι προσέφερε όταν είχε την δύναμη στον τόπο του, στην Εύβοια στην συγκεκριμένη περίπτωση. Για το έθνος και για την πατρίδα είμαστε όλοι συστρατευμένοι, αλλά για στο τέλος της πολιτικής μας διαδρομής πηγαίνουμε στην εκλογική μας περιφέρεια για να ζητήσουμε ψήφο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.